Prijavite se na likovne radionice za starije na Katurama i u Rapcu

0

Grad Labin u suradnji s mjesnim odborima Kature i Rabac provodit će ponovno likovne radionice slikanja, crtanja i izrade likovnih radova za osobe treće životne dobi. Likovne radionice će se provoditi tijekom travnja, svibnja i lipnja jednom tjedno u mjesnom odboru Kature i jednom tjedno u mjesnom odboru Rabac.

Likovne radionice će voditi Nicol Načinović, mlada labinska umjetnica. Polaznici će se upoznati s likovnim jezikom, te sa slikarskim načinom izražavanja. U kreativnim umjetničkim radionicama likovni radovi izrađivat će se, između ostalog, i od recikliranog materijala.

U sklopu likovnih radionica osigurat će se sav materijal i oprema za rad (boje, kistovi, ugljen, olovke, kolaž, hamer, vodene boje, i dr.) te polaznici sa sobom donose samo dobru volju. Radovi izrađeni na radionici izložit će se po završetku radionica u prostorijama mjesnih odbora.

Radionice povećavaju kvalitetu života osoba treće životne dobi, omogućuju im aktivno provođenje slobodnog vremena, pojačavaju njihovu društvenu aktivnost i podižu nivo njihove socijalizacije.

Prijave za likovne radionice šalju se na mail: zdravi.grad@labin.hr ili javljaju telefonom na broj 866-815. Prilikom prijave napišite svoje ime i prezime, adresu i broj telefona i mjesni odbor u kojem želite polaziti radionice. Radionice su za sve sudionike besplatne. Broj osoba na radionicama je ograničen zato budite brzi u prijavi!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa