Na vijeću Labina

Rebalansom proračuna osigurat će se dodatan rad psihologa

0

Na Aktualcu gradskog vijeća Grada Labina, vijećnik Mladen Bastijanić uputio je pitanje gradonačelniku Glavičiću oko nedavno održane sjednice Gradskog vijeća mladih gdje su kako je napomenuo, mladi vijećnici postavljali odlična pitanja ali i kroz svoja istraživanja prikazali ne baš tako bajnu situaciju oko mentalne slike zdravlja svojih vršnjaka.

Gradonačelnik Glavičić zahvalio je Mladenu Bastijaniću na dolasku na Gradsko vijeće mladih i potvrdio kako je upravo izlaganje mladih vijećnika dodatno potaknulo razmišljanje o preventivnom djelovanju i načinima na koji mi kao zajednica možemo izbjeći neke od ružnih situacija koje su se posljednjih godina dogodile u široj regiji.

Ono što je gradonačelnik istaknuo kao prvu stvar koju će Labin učiniti jest dodatno poduprijeti rad Labin Zdravog grada, odnosno programa „Dobar start“ što će se vidjeti na skorom rebalansu proračuna čime će se osigurati dodatan rad psihologa. Inače, Labin već dugo vremena upravo kroz Labin Zdrav grad ulaže u slične programe psiholoških savjetovanja za mlade ljude.

Ono što je također gradonačelnik posebno istaknuo je i to da će ovim povodom biti organizirana i posebna tematska sjednica Gradskog vijeća na kojoj će članovi Gradskog vijeća mladih prezentirati svoja istraživanja te zajedno sa gradskim vijećnicima dodatno raspraviti mogućnosti preventivnih i edukacijskih programa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa